Meeuwsen koeltechniek

Voor alle voorbereidende werkzaamheden
Neem contact op

Bij Meeuwsen Transportkoeling kunt u terecht voor een uitgebreid pakket aan diensten. Zo sta ik bekend om het vakkundige transport van koelmotoren en voer ik ook de onderhoudsbeurt uit voor al uw koelinstallaties. U moet er namelijk niet aan denken dat u een ongeplande stilstand heeft. Verder ben ik beschikbaar voor het nodige kantoorwerk omtrent deze werkzaamheden.

Diensten

Waar kan ik u mee van dienst zijn?

Meeuwsen Transportkoeling kan niet alleen de dienst zelf uitvoeren, maar ook de voorbereidende werkzaamheden verrichten. U kunt bij mij terecht voor onder andere de volgende voorbereidende taken:

Opdrachtbevestigingen maken

Calculeren

Uittellen welke materialen u nodig heeft

Ondersteuning van A tot Z

Magazijninkoop

En daarnaast zijn er nog veel meer diensten waarbij u op mij kunt rekenen. Wilt u meer informatie over onze diensten, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

Monumentenonderhoud

Meeuwsen Transportkoeling

Brede kennis van het vak

Dankzij jarenlange ervaring in de transportkoeling en de ontwikkelde brede kennis van de stationaire en mobiele koelinstallaties kan ik u optimaal van dienst zijn. Schakel mij in voor alle voorbereidende werkzaamheden, maar ook voor het periodieke onderhoud en de installatie van compleet nieuwe koeltechnische installaties kunt u op mij rekenen. U wilt constant op uw installaties kunnen vertrouwen, daar draagt Meeuwsen Transportkoeling graag zorg voor.

Wilt u meer weten over wat ik voor u kan betekenen?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

06 – 22 42 84 49
info@koelservice-meeuwsen.nl
Zandstraat 14, Alphen
Kvk: 60612487

© 2024 MEEUWSEN KOELTECHNIEK | Power Internet - Professionele websites | Privacyverklaring | Power For Jobs