Meeuwsen koeltechniek

Koeltechniek service
Neem contact op

Tijdig onderhoud uit laten voeren is van cruciaal belang. U moet kunnen vertrouwen op uw installaties. Voor sommige installaties geldt dat u verplicht bent volgens de wet om één of meerdere keren per jaar onderhoud uit te laten voeren. Laat uw koelinstallaties niet zonder periodiek onderhoud draaien, ook wanneer u dit niet verplicht bent. Verzeker uzelf ervan dat u een werkend systeem heeft dat nog lang mee zal gaan. Meeuwsen Transportkoeling verzorgt dit door op vakkundig wijze onderhoud uit te voeren.

Monumentenonderhoud

Meeuwsen Koeltechniek

Periodiek onderhoud

Voor sommige installaties bent u verplicht om eens of meerdere malen per jaar onderhoud uit te laten voeren volgens de F-gassen verordening. Voor dit periodieke onderhoud kunt u rekenen op de deskundigheid van Meeuwsen Koeltechniek. Dankzij jarenlange ervaring in het vak, kan ik het onderhoud optimaal voor u uitvoeren. Zo kunt u weer vertrouwen op uw installatie. Meeuwsen Koeltechniek beschikt over tientallen jaren ervaring in het installeren en onderhouden van koelinstallaties. Ik beschik over de vereiste kennis van stationaire en mobiele koelinstallaties, waardoor het periodieke onderhoud en tevens de installatie van compleet nieuwe koeltechnische installaties bij mij in veilige handen is.  

Diensten

Breed gespecialiseerd

Meeuwsen Transportkoeling heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in een breed pakket aan diensten. Desgewenst kan ik voor u de installatie van uw airco verzorgen, maar daarnaast verzorg ik ook nieuwbouw koelinstallaties en bied ik ook ondersteuning bij het transport van koeltechniek. U kunt natuurlijk geen stilstand gebruiken, dat besef ik mij maar al te goed. Koelmotoren in het geconditioneerde transport moeten betrouwbaar en veilig zijn, omdat het om uw bederfelijke waar gaat. Ik kan mobiele service op locatie leveren, waardoor ik ook alles op locatie kan verzorgen. Ik bied de oplossing voor al uw zorgen.

Neem contact op

Heeft u vragen over wat ik voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op.

06 – 22 42 84 49
info@koelservice-meeuwsen.nl
Zandstraat 14, Alphen
Kvk: 60612487

© 2024 MEEUWSEN KOELTECHNIEK | Power Internet - Professionele websites | Privacyverklaring | Power For Jobs