Meeuwsen koeltechniek

Airco installatie
Neem contact op
Meeuwsen Koeltechniek kan u van dienst zijn met de installatie van uw airco. Voor zowel plaatsing als aansluiting sta ik voor u klaar. U kunt rekenen op mijn vakmanschap, gezien het feit dat ik kan rekenen op tientallen jaren ervaring in het plaatsen en aansluiten van airco’s. Zo zorgen wij voor de optimale koeling en of verwarming van uw woning of kantoor. Afhankelijk van de functie, koelen of verwarmen, voert de buitenunit warme of koude lucht af. Ook het filteren en ontvochtigen van de lucht behoort tot het dienstenpakket van de airco. Zorg voor een aangenaam klimaat in uw woning of kantoor, laat een airco installeren en plaatsen door Meeuwsen Koeltechniek.
Monumentenonderhoud

Meeuwsen Koeltechniek

Plaatsing van uw airco door Meeuwsen Transportkoeling

Voor zowel de binnen- als de buitenunit geldt dat Meeuwsen Transportkoeling deze plaatst op de meest gunstige positie. Daarnaast draag ik zorg voor de zorgvuldige aanleg van de benodigde stroomvoorziening, bekabeling en afvoer. Ik ben gecertificeerd en houd me aan alle gestelde richtlijnen. Nadat de apparatuur correct is aangesloten, zal ik uiteraard de werking hiervan controleren, voordat ik de werkzaamheden als afgerond beschouw. Tevens zal ik u toelichten hoe het systeem werkt, zodat u zelf constant grip hebt op uw airco.

BRL100 gecertificeerd

Certificering volgens de BRL 100 is van toepassing voor ondernemingen die lekcontroles, inspecties of onderhoud uitvoeren stationaire koelapparatuur, airco-systemen of warmtepompen. Het f-gassencertificaat is wettelijk verplicht voor ondernemers die deze werkzaamheden verrichten voor opdrachtgevers.

Laat uw airco optimaal werken

Laat onderhoud vakkundig uitvoeren

Het plaatsen en installeren van een airco is stap één, maar nadat dit succesvol is afgerond, wilt u natuurlijk dat uw airco optimaal blijft werken. Dit kunt u bewerkstelligen door periodiek onderhoud uit te laten voeren. Tijdens een onderhoudsbeurt van de airco reinig en controleer ik alle belangrijke onderdelen van de airco. Zo verkleint u de kans op storingen. Wilt u onderhoud door mij uit laten voeren? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Meeuwsen Transportkoeling.

Neem contact op

Voor vragen over de installatie van uw airco of voor het uit laten voeren van onderhoud, kunt u contact opnemen met Meeuwsen Transportkoeling.

06 – 22 42 84 49
info@koelservice-meeuwsen.nl
Zandstraat 14, Alphen
Kvk: 60612487

© 2024 MEEUWSEN KOELTECHNIEK | Power Internet - Professionele websites | Privacyverklaring | Power For Jobs