Meeuwsen koeltechniek

Transport Koeltechniek
Neem contact op

Stilstand in het geconditioneerde transport is, op zijn zachtst gezegd, niet fijn. U kunt het niet gebruiken dat uw koelmotoren in het geconditioneerde transport uitvallen of haperingen vertonen. Het gaat immers om bederfelijke waar wat u vervoert. Meeuwsen Transportkoeling weet dit als geen ander en zorgt voor oplossingen wanneer u zorgen heeft!

Monumentenonderhoud

Meeuwsen Koeltechniek

Service op locatie

Waar ik mij in kan onderscheiden, is dat ik mobiele service op locatie kan leveren. Dankzij deze service, kan ik alle werkzaamheden op locatie verzorgen. Ook het uitvoeren van keuringen behoren tot mijn dienstenpakket. Uw bederfelijke goederen moeten op een veilige manier vervoerd worden, gezien het feit dat de producten niet aan kwaliteit mogen verliezen. Meeuwsen Transportkoeling draagt zorg voor de juiste werking van de koelmotoren en kan eventuele ontstane problemen op locatie oplossen. Zo kunt u betrouwbaar de weg op richting uw klant!

Tijdig onderhoud laten uitvoeren

Elke graad telt

Houd uw koelmotoren in goede conditie, want elke graad telt. Een verschil van slechts één graad, kan ervoor zorgen dat uw producten één dag minder houdbaar zijn. Meeuwsen Koeltechniek is zich hier bewust van. Mede hierom is tijdig onderhoud uit laten voeren aan uw koelmotoren van levensbelang. U wilt immers bederfelijke waar vervoeren, dus moet de koelinstallatie in topconditie verkeren. Ook voor het periodieke onderhoud kunt u rekenen op de deskundigheid van Meeuwsen Transportkoeling.

Stuur ons een bericht

06 – 22 42 84 49
info@koelservice-meeuwsen.nl
Zandstraat 14, Alphen
Kvk: 60612487

© 2024 MEEUWSEN KOELTECHNIEK | Power Internet - Professionele websites | Privacyverklaring | Power For Jobs