Meeuwsen koeltechniek

Nieuwbouw koelinstallaties
Neem contact op
Bent u op zoek naar een koel- of vries oplossing is Meeuwsen Koeltechniek de juiste partner. Dat koelen essentieel is voor de kwaliteitsbeheersing in de gehele voedselketen, is duidelijk. Meeuwsen Koeltechniek beseft dat de koelinstallatie in dienst staat van het productieproces. Dit proces verandert door de jaren heen, dat is logisch. Maar ook de wet- en regelgeving met betrekking tot het gebruik van koudemiddelen verandert in de loop der jaren. Is uw koelinstallatie nog wel up-to-date?
Monumentenonderhoud

Meeuwsen Koeltechniek

Controleer uw koelinstallatie

Werkt uw koelinstallatie nog optimaal? Een cruciale vraag in deze tijd, niet alleen voor de kwaliteitsbeheersing, maar ook voor de gezondheid. Een gemiddelde koelinstallatie gaat zo’n 15 tot 22 jaar mee, al is dit natuurlijk afhankelijk van de uitvoering, bedrijfsomstandigheden en onderhoud van de koelinstallatie. Werkt u nog met een oude installatie met R22? Deze installaties vormen een aanzienlijk bedrijfsrisico, omdat de kans op lekkages een stuk groter is wanneer deze ouder is. De installaties met R22 zijn voornamelijk afkomstig van voor 2001. Is de lekkage eenmaal ontstaan, dan is de kans groot dat de installatie voor een bepaalde periode buiten werking raakt.

Laat mij u adviseren

Service staat centraal

Meeuwsen Transportkoeling staat bekend om de geleverde service, maar daarnaast voorzie ik u ook altijd van advies over uw koelinstallatie. Ook voor de vervanging en aanleg van een nieuwe koelinstallatie, welke aan alle regelgeving voldoet, kunt u op mij rekenen. Doordat ik jarenlange ervaring heb opgebouwd in de transportkoeling, beschik ik over brede kennis van de stationaire en mobiele koelinstallaties. Ik verzorg graag het periodieke onderhoud of de installatie van een compleet nieuwe koeltechnische installatie.

Neem contact op

Heeft u vragen over een van mijn diensten? Schroom dan niet, maar neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

06 – 22 42 84 49
info@koelservice-meeuwsen.nl
Zandstraat 14, Alphen
Kvk: 60612487

© 2024 MEEUWSEN KOELTECHNIEK | Power Internet - Professionele websites | Privacyverklaring | Power For Jobs